Biomatten

BioMatten tilfører infrarøde stråler dypt inn i kroppens vev for å gi en enhetlig terapeutisk oppvarmingeffekt.  For å varme opp bruker de ametyst, turmalin og andre krystaller (avhengig av produktet) mellom kroppen og varmeelementet. Krystallene blir oppvarmet og gir fra seg både infrarøde og negative ioner.


Behandling kan foregå mens du ligger på BioMatten.


BioMatten passer for deg

BioMatten passer for alle som er interesserte i bedre helse. 

BioMatten:

  • Øker blodsirkulasjonen
  • Styrker immunforsvaret
  • Smertelindring
  • Øker forbrenning av kalorier
  • Forbedrer stivhet i ledd og muskler
  • Reduserer tretthet og stress
  • Renser og forbedrer huden

    Fjerner gift- og avfallsstoffer

BioMatten er en terapeutisk matte basert på revolusjonerende ny helseteknologi. Den brukes rett på gulvet, på en seng, i en stol eller på en behandlings benk. Behandlere bruker den for å øke effekten av annen behandling. Andre bruker den til eget bruk for den behagelige virkningen og de mange helseeffektene.

BioMatten avgir infrarød varme. Denne form for varmebehandling brukes i en rekke sammenhenger fra kuvøsebarn til en moderne sauna. Varmen fra BioMatten trenger mye lenger inn i kroppen, bokstavelig talt til marg og bein. Varmen kan justeres fra 35 - 70 grader, og ved de høyere temperaturene oppnås lignende effekt og fordeler som ved infrarød sauna.

BioMatten avgir negative ioner som påvirker PH balansen. Det fører til økt utskillelse og utrensing, bedre næringsopptak og sunnhet.

De terapeutisk effektene ved BioMatten forsterkes ved at de infrarøde lysbølgene går gjennom et tykt lag av ametystkrystaller. Lysbølgene omformes til en særlig harmonisk virkning på kroppens funksjoner og utnytter ametystkrystallenes helbredende virkning.

PRISLISTE BioMatten
infrarød varme

1 gang 60 minutter

200 NOK

1 gang 30 minutter

100 NOK

Kombineres med eller uten behandling

Gi et gavekort på infrarød varme til den du bryr deg om

Bruk skjemaet på denne siden for å sende meg en henvendelse. Du kan også ringe meg direkte på telefon for å avtale time:

ER MASSØR Eva Kristin Auglend
Sted: Jadarvegen 19, 4365 Nærbø
Jæren Sportssenter

Tlf (+47) 934 87 952

E-post: ermassor@gmail.com