Biomatten
En terapeutisk matte basert på revolusjonerende ny helseteknologi!

Biomatten:

  • Infrarød varme
  • Negative ioner
  • Ametyst krystaller

Biomatten passer for deg

For alle interesserte i bedre helse
Øker blodsirkulasjonen
Styrker immunforsvaret
Smertelindring
Øker forbrenning av kalorier
Forbedrer stivhet i ledd og muskler
Reduserer tretthet og stress
Renser og forbedrer huden

Fjerner gift- og avfallsstoffer


Biomatten er en terapeutisk matte basert på revolusjonerende ny helseteknologi. Den brukes rett på gulvet, på en seng, i en stol eller på en behandlings benk. Behandlere bruker den for å øke effekten av annen behandling. Andre bruker den til eget bruk for den behagelige virkningen og de mange helseeffektene.

Biomatten avgir infrarød varme. Denne form for varmebehandling brukes i en rekke sammenhenger fra kuvøsebarn til en moderne sauna. Varmen fra Biomatten trenger mye lenger inn i kroppen, bokstavelig talt til marg og bein. Varmen kan justeres fra 35 - 70 grader, og ved de høyere temperaturene oppnås lignende effekt og fordeler som ved infrarød sauna.

Biomatten avgir negative ioner som påvirker PH balansen. Det fører til økt utskillelse og utrensing, bedre næringsopptak og sunnhet.

De terapeutisk effektene ved Biomatten forsterkes ved at de infrarøde lysbølgene går gjennom et tykt lag av ametystkrystaller. Lysbølgene omformes til en særlig harmonisk virkning på kroppens funksjoner og utnytter ametystkrystallenes helbredende virkning.

Biomatten - infrarød varme

Priser:

1 gang 60 minutter

Kr 200

1 gang 30 minutter

Kr 100

Kombineres med eller uten behandling.

Gi et gavekort på infrarød varme
til den du bryr deg om!